“Υγεία”

Ότι πιο πολύτιμο στη ζωή μας

Παθολογικό

Το Παθολογικό τμήμα είναι στελεχωμένο με κορυφαίο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη διάγνωση αλλά κυρίως θεραπεία απλών-οξέων και χρόνιων παθήσεων. Υποδεικνύει τις απαιτούμενες εργαστηριακές εξετάσεις και καθορίζει την απαραίτητη θεραπευτική αγωγή.

Μικροβιολογικό

Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο της Κλινικής είναι πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας γενιάς αναλυτές που καλύπτουν όλο το φάσμα των διαγνωστικών αναλύσεων και των καλλιεργειών. Για τη διασφάλιση της ποιότητας των αποτελεσμάτων του, το Εργαστήριο συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου (External Quality Control) των αναλύσεών του. Το τμήμα λειτουργεί όλο το 24ωρο για την κάλυψη των αναγκών τόσο των ασθενών της Κλινικής όσο και των εξωτερικών περιστατικών. Στο Παθολογικό Τμήμα της Κλινικής διερευνώνται διαγνωστικά και ρυθμίζονται θεραπευτικά όλα τα παθολογικά νοσήματα. Ιδιαίτερη φροντίδα καταβάλλεται για τη διερεύνηση των εμπύρετων νοσημάτων που αποτελούν πάντοτε σοβαρά διαγνωστικά προβλήματα. Τόσο για την ειδικότητα της Παθολογίας, όσο και για τις υποειδικότητές της, τα ιατρεία λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο για ασθενείς που δε χρήζουν εισαγωγής στο νοσοκομείο και που η περίπτωσή τους μπορεί να αντιμετωπιστεί στο ιατρείο.

Παιδιατρικό

Το Παιδιατρικό Τμήμα παρέχει εικοσιτετράωρη κάλυψη επειγόντων περιστατικών, αφού υπάρχει εφημερεύων ειδικός παιδίατρος στην Κλινική όλο το εικοσιτετράωρο. Η Κλινική συνεργάζεται με άριστους ιατρούς όλων των σχετιζόμενων με την παιδιατρική ειδικοτήτων: παιδοχειρουργούς, ωτορινολαρυγγολόγους, ορθοπεδικούς, καρδιολόγους, νευρολόγους, οφθαλμιάτρους, γαστρεντερολόγους, διαβητολόγους κ.α. Το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Παιδιατρικού είναι πάντοτε διαθέσιμο να ενημερώσει υπεύθυνα τόσο τους γονείς, όσο και τους οικογενειακούς Παιδίατρους των μικρών ασθενών, για την πορεία της νόσου, μέσα σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης.